ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده

مقاله ترجمه شده با عنوان تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده.

[...دانلود خواهم کرد...]

موارد مشابه را حتما بررسی فرمایید:


  • دسته: کارآفرینی » تولیدی دسته: کارآفرینی » تولیدی فرمت فایل: pdf تعداد صفحات: 60 حجم فایل: 714 کیلوبایت امکان سنجی تولید اسیدهای چرب دانلود طرح توجیهی تولید اسیدهای چرب طرح توجیهی تولید اسیدهای چرب راه اندازی تولید اسیدهای…

  • دسته: کارشناسی ارشد فرمت فایل: doc حجم فایل: 1511 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 65 چربی خنثی (تری گلیسرید) دانلود سمینار کارشناسی ارشد بیوشیمی با عنوان بیوسنتز اسیدهای چرب اشباع شده و غیر اشباع خرید مقالات، پایان نامه ها…

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 73 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 44 کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب کارافرینی تکنولوژی تولید ماست کم چرب [...دانلود خواهم کرد...] کارافرینی تکنولوژی تولید ماست…

عنوان انگلیسی مقاله: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water

عنوان فارسی مقاله: تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده.

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ١۵

چکیده ترجمه:

عصاره آب پز شده ی به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده ی به ، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر رنگ ماست و کاهش حساسیت میشود . عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول میباشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها میباشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است: ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.

کلید.اژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان

مقدمه:

فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی ، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک میکند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی ، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده میشود، برای تولید مارمالاد ، مربا ، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (٢٠٠٩) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا ( ٧۶.٧٢ g/١٠٠ گرم ) ، فیبر خام بالا ( ۵.٣٣ g/١٠٠ گرم ) ، و مقدار کمی چربی ( ١.٩۵ g/١٠٠ گرم ) است . میوه به (مانند سیب و گلابی ) متعلق به خانواده Roseaceae میباشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.

[...دانلود خواهم کرد...]